Ponta: Pensiile vor fi indexate în 2014

| 10 mar, 2014

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a dat asigurări că pensiile se vor indexa, în 2014, în raport cu rata inflației și creșterea salariului mediu brut.

El a declarat, luni seară, într-o emisiune la postul de televiziune Antena 3, că majorarea pensiilor este prevăzută în strategia fiscal-bugetară.

'Lucrurile trebuie să fie foarte clare. Banii pe care îi dăm la pensii vin tot de la oameni, pentru că nu îi am nici eu, nici doamna Petrescu (n.r.—Ioana Petrescu, ministrul de Finanțe). Românii au muncit mai mult anul trecut. Anul acesta, deja pe prima lună s-a înregistrat o creștere a comenzilor în industrie cu 10%. Oamenii muncesc mai mult. Muncesc mai eficient. Asta înseamnă că avem creștere economică', a afirmat Ponta.

Premierul speră ca măsurile de creștere economică să fie aplicate în același timp cu cele de combatere a evaziunii fiscale.

Tag-uri: pensii, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ