Ponta: Preşedintele a încălcat Constituţia de multe ori, dar România are nevoie de stabilitate

| 03 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că preşedintele Traian Băsescu a încălcat de multe ori Constituţia, dar că România are nevoie de stabilitate.

Reacţia premierului vine după ce preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a afirmat că ar fi firesc ca majoritatea parlamentară să iniţieze o nouă procedură de suspendare a şefului statului, pe motiv că acesta a încălcat Constituţia.

"Sunt de acord că preşedintele a încălcat Constituţia. A încălcat-o de multe ori. Nu are de ce să sune la procurori să dea ordine, eu nu fac niciodată aşa ceva, dar cred că România are nevoie de stabilitate şi mai e un an de zile, o să rezistăm", a declarat premierul, la plecarea de la recepţia oferită de ambasadorul german la Bucureşti, cu ocazia Zilei Naţionale a Republicii Federale Germania.

Prezent la acelaşi eveniment, vicepremierul Liviu Dragnea a spus că nu a auzit declaraţia făcută de Dan Voiculescu şi că nu o susţine. Liviu Dragnea a adăugat că va spune mai multe duminică seară pe marginea unor declaraţii ale şefului statului.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că nu-l mai girează pe premier, susţinând că Victor Ponta "a intrat cu bocancii în Justiţie", fapt pentru care ia în calcul denunţarea pactului de coabitare.

"Nu-l mai girez pe Victor Ponta pentru că a intrat cu bocancii în Justiţie. Multe i-am tolerat, dar faptul că s-au băgat cu bocancii în Justiţie, de dragul lui Dragnea... Până la urmă, dacă Dragnea n-are nicio problemă, du-te nene în faţa judecătorului şi justifică acolo cum ai pus tu două milioane de voturi", a spus preşedintele la B1 TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 oct, 2013
PETRUS
LA PUSCARIE CU TURNATORUL BASESCU
De cate ori a incalcat infractorul turnator Basescu constitutia cred in acest moment trebuia sa fie la puscarie.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ