Ponta: Preşedintele Băsescu se ocupă să ne saboteze. La telefon nu vorbesc cu oameni neserioşi

| 21 aug, 2013

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, că preşedintele Traian Băsescu se ocupă de 'sabotarea' Guvernului, el arătând că nu vorbeşte la telefon cu 'oameni neserioşi'.

'Din păcate, după cum vedeţi, fiecare în domeniul domniei sale ne-am cam întors la 2012. Noi vrem să muncim, preşedintele se ocupă să ne saboteze, nu ne lasă nici la Transporturi, nici la agricultură, nici la .... Mă rog, ne-am obişnuit. Cum a fost 2012 o să fie şi 2013 şi 2014 şi gata', a spus Ponta, în debutul şedinţei de Guvern.

El le-a transmis miniştrilor să fie mai puţin atenţi 'la toate sabotajele acestea' şi 'toate încercările de scandal'. 'Mergeţi cu proiectele mai departe. Ne ducem în faţa Parlamentului. Explicăm oamenilor. Cred că asta este ceea ce trebuie să facem', a punctat primul-ministru. 

Victor Ponta a arătat că relaţiile sale instituţionale cu Parlamentul şi Preşedinţia sunt bune, în sensul în care transmite oficial documente şi i se răspunde la acestea.  La telefon nu vorbesc cu oameni neserioşi. Vorbesc doar cu oameni serioşi, cu care dacă vorbesc ceva la telefon se şi întâmplă. Nu m-am aşteptat ca preşedintele să se plângă printr-o expresie celebră că 'primul-ministru nu vrea să vorbeşte cu noi'. Eu vorbesc cu instituţiile statului. Cu toate colaborez. În rest frustrările diverselor persoane sunt mai puţin importante', a afirmat premierul. 

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit miercuri, la Fundulea, despre situaţia din agricultură, menţionând că nu a discutat cu premierul Victor Ponta despre problemele din acest domeniu pentru că acesta nu-i răspunde la telefon.
Şeful statului a participat miercuri la 'Ziua Cercetării Procera', prilej cu care a ţinut un discurs în care a vorbit despre dificultăţile cu care se confruntă agricultura, printre care faptul că agricultorii nu beneficiază de certificatele de depozit şi că sistemul de educaţie românesc nu este adaptat şi la nevoile acestui sector.

Întrebat dacă a discutat şi cu premierul Victor Ponta sau cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, despre respectivele probleme, Băsescu a afirmat: 'Nu-mi răspunde la telefon'. Ulterior, preşedintele a subliniat că cel care nu-i răspunde la telefon este premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ