Ponta: Salariaţii de la Poşta Română angajaţi pe criterii politice să plece

| 15 mai, 2013

Victor Ponta a afirmat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că la Poşta Română trebuie făcută o restructurare pe criterii cât mai transparente posibil. Potrivit premierului, din instituţie vor trebui să plece în primul rând cei care au fost angajaţi datorită relaţiilor politice.

"Nu vreau să-i păcălim pe oameni. Vreau să le spunem că în timpul guvernării Boc s-au angajat 6000 de persoane în condiţiile în care activitatea Poştei se reduce şi că va trebui făcut sigur o restructurare. Sunt oameni care nu au de ce să rămână, pentru că nu e nevoie. Cei care au venit pe criterii politice trebuie să plece. Trebuie să fie criterii cât mai transparente şi cât mai clare. Sper să găsim acel investitor privat de care avem nevoie sau să facem o restructurare astfel încât Poşta Română să aibă o actrivitate care să nu mai producă pierderi", a precizat Victor Ponta.

Peste 1.500 de factori poştali din peste 20 de oficii poştale din Capitală au refuzat luni dimineaţă să mai plece pe teren. Aceştia au oprit activitatea, nemulţumiţi că cei din conducerea Companiei Naţionale Poşta Română vor să impună un număr de zile neplătite şi să reducă programul de lucru pentru toţi salariaţii.

Greva poştaşilor are efecte şi asupra pensionarilor. Pentru 3.7 milioane de oameni pensiile ar putea ajunge cu întârziere luna aceasta. Mai mult, afectaţi de această problemă sunt şi ceilalţi beneficiari de prestaţii sociale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ