Victor Ponta: La liceul Bolintineanu a fost o harababură procedurală

| 09 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, într-o ediţie specială la România TV că nu consideră că a intervenit în actul justiţiei atunci când a vorbit despre "abuzul" de la liceul "Dimitrie Bolintineanu".

"Nu a intervenit nimeni în Justiţie pentru că dosarul merge mai departe. (...) Idea de a-i pedepsi pe profesorii şi elevii vinovaţi e o idee bună. Ceea ce se întâmpla acolo la Bolintineanu, unde copiii urmau să fie duşi cu autobuzul devenise un abuz. Ancheta poate să continue într-un climat normal. (...) Să intri peste elevi ca peste nişte talibani e lipsă de inteligenţă", a spus premierul Victor Ponta la România TV.

"Poliţiştilor de acolo nu am ce să le reproşez legal, dar vreau proceduri mai bune ca să nu mai existe abuzuri de acum încolo. Acţiunea, poliţiştii - sunt coordonaţi de procurori. S-au întâmplat nişte lucruri anormale. Poliţiştii s-au trezit şi ei cu nişte plângeri penale, din fericire s-a dovedit că nu au greşit", a precizat Victor Ponta.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ