Ponta: Sper ca prim-ministrul Grindeanu să-și continue activitatea, să nu ne facem de râs

| 13 iun, 11:25

Deputatul social-democrat Victor Ponta a declarat marți că susține guvernul și speră ca prim-ministrul Sorin Grindeanu să-și continue activitatea și "să nu ne facem de râs".

"Sper ca prim-ministrul Grindeanu să-și continue activitatea și să nu ne facem de râs. După ce anul trecut ne-am făcut de râs, PSD-ul vorbesc, eu nu, că n-am votat, susținând guvernul Cioloș, acum nu vreau să ne facem de râs că ne dăm jos guvernul nostru PSD", a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului, înainte de a intra la o dezbatere pe tema aderării României la zona euro.

Precizarea lui Ponta a venit după o întrebare referitoare la cererea de demisie a lui Sorin Grindeanu pe care ar fi formulat-o președintele PSD, Liviu Dragnea, cu o seară în urmă.

Întrebat dacă sunt motive reale pentru ca guvernul Grindeanu să plece de la Palatul Victoria, Victor Ponta a răspuns negativ.

"Niciunul. Motivele personale în politică sunt foarte greșite când le aplici", a spus fostul premier.

Întrebat ce poate fi făcut în cazul în care premierul refuză să-și dea demisia, Ponta a spus că guvernul este al României, "nu e nici al Teleormanului, nu e pe persoană fizică".

"Să se obișnuiască cu ideea că guvernul este al României, nu e nici al Teleormanului, nu e pe persoană fizică, și că guvernul trebuie să facă treaba pentru România. Deocamdată, dacă sunt probleme cu miniștrii, să-i schimbe pe miniștrii care nu sunt buni", a susținut deputatul social-democrat.

Ponta a afirmat că susține actualul guvern.

'Știți ce era haios, că prin februarie-martie mi se spunea că nu susțin Guvernul, eu susțin Guvernul, văd că alții îl atacă", a mai precizat Ponta.

Întrebat dacă un nou guvern PSD ar mai avea aceeași credibilitate, Ponta a răspuns: "Categoric nu. Și nu ar mai avea aceeași credibilitate PSD-ul, care își dă jos propriul guvern, unde ați mai auzit așa ceva, la PNȚCD, nu? În 1999. Păi noi suntem PNȚCD, ce e asta?", a afirmat Victor Ponta.

El a spus că 'orice schimbare e bună dacă aduci pe cineva mai bun'.

"Miniștrii care nu și-au făcut treaba și pe care oricum nu i-a pus Grindeanu, i-a pus Dragnea pe miniștrii ăia care nu și-au făcut treaba, îi schimbă cu unii mai buni. Eu sunt de părere că orice schimbare e bună dacă aduci pe cineva mai bun, dacă aduci pe cineva mai rău, mai bine lasă-l pe ăla", a mai precizat Ponta.

Pe de altă parte, Victor Ponta a spus că nu va participa la ședința Comitetului Național Executiv a social-democraților pentru nu a fost invitat.

"Nu m-a invitat nimeni la CEx și nu mă duc nicăieri neinvitat", a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ