Ponta: Sper să avem săptămâna viitoare ministru la Transporturi

| 14 aug, 2013

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat speranţa, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că săptămâna viitoare va fi numit un ministru la Transporturi, punctând că s-a lămurit că preşedintele Traian Băsescu nu ştie nimic de rău de CFR Marfă.

'Sper ca săptămâna viitoare, 23 august, să avem în sfârşit un ministru al Transporturilor. Cu CSAT ne-am lămurit, nu ştie dl. preşedinte nimic de rău despre CFR Marfă că dacă ştia spunea la CSAT, nespunând la CSAT, publicaţi HG, intrăm în procedură normală şi genul acela cine nu are nimic de spus nu ştiu de ce vorbeşte. Este bine că am lămurit-o şi de fapt nu are nicio problemă cu CFR Marfă. Vă rog să mergeţi mai departe şi cu celelalte lucruri care ţin de activitatea de zi cu zi şi îmi exprim speranţa şi dorinţa ca un ministru definitiv să preia toate lucrurile', a spus Ponta. 

După ce Relu Fenechiu a fost condamnat, în iulie, în dosarul 'Transformatorul', premierul Victor Ponta l-a propus pe liberalul Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. 

Pe 23 iulie, preşedintele Traian Băsescu a anunţat că va lua o decizie definitivă cu privire la propunerea de numire a liberalului Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru al Transporturilor pe data de 23 august.

Ulterior, a avut loc o şedinţă a CSAT privind procesul de privatizare a companiei CFR Marfă, nefiind emisă nicio altă decizie a Consiliului pe această temă, Preşedinţia amintind că există deja o hotărâre în acest caz luată în şedinţa din luna februarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ