Ponta spune că petrece Revelionul în ţară şi că, pentru copiii săi, crede încă în Moş Crăciun

| 27 dec, 2013

Premierul Victor Ponta afirmă că va petrece Revelionul în ţară, dar nu "la RA-APPS", şi speră că va avea zile liniştite în continuare, aşa cum a fost cele "aduse în dar de Moş Crăciun", un personaj în care spune că el crede pentru că, altfel, nu şi-ar putea convinge copiii că acesta există.

Întrebat de jurnalişti unde îşi va petrece Revelionul, şeful Guvernului a răspuns că va rămâne în ţară.

"Tot aici, ca de obicei în ţară şi nu la RA-APPS", a spus Ponta, făcând aluzie la faptul că nu intenţionează să ocupe una din vilele de protocol ale Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) puse la dispoziţia demnitarilor.

Întrebat în continuare dacă mai crede în Moş Crăciun, Ponta a răspuns: "Cum să nu cred ? Dacă n-aş crede eu, cum aş putea să-i conving pe copiii mei că există ?".

El a adăugat că Moş Crăciun i-a adus în dar câteva zile de "foarte multă linişte de care avea nevoie" şi speră ca şi în perioada Revelionului să beneficieze de o perioadă liniştită alături de familie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ