Ponta: Sunt sigur că românii vor susţine prin votul din decembrie PSD-ALDE

| 01 aug, 11:34

Fostul premierul Victor Ponta se declară convins că la alegerile parlamentare din decembrie românii ''vor susţine PSD-ALDE'', care să continue programul Uniunii Social Liberale din 2012.

'Salut şi susţin anunţul făcut ieri de preşedintele Liviu Dragnea privind decizia PSD de a face majoritate şi de a guverna împreună cu ALDE (şi nu cu PNL) după alegeri! Salut şi poziţia faţă de Călin Popescu-Tăriceanu - prieten, partener! Sunt sigur că românii vor susţine prin votul din decembrie PSD-ALDE, care să continue programul USL din 2012 şi să aibă o guvernare cel puţin la fel de bună ca Guvernarea "Ponta"'', a scris fostul premier, luni, pe pagina sa de Facebook. 

Reacţia vine după ce, duminică seară, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara că nu doreşte să comenteze ce spune Alina Gorghiu, cum că va demisiona din fruntea PNL dacă va exista varianta formării unui guvern PSD-PNL, menţionând totuşi că aceasta "poate fi acuzată de plagiat". 

"Nu prea comentez ce spune această doamnă, mai ales că poate fi acuzată de plagiat. Eu am spus, în ultima perioadă, că noi nu vrem să facem guvern cu PNL, pentru că nu avem cu cine să ne înţelegem. Pe de altă parte, noi am asumat în partid că facem alianţă cu ALDE şi o vom putea face. În rest, cine îşi dă demisia de acolo, este strict problema dumnealor", a precizat Dragnea într-o intervenţie telefonică la Antena 3. 

El a spus că, "indiferent ce se va întâmpla", Călin Popescu-Tăriceanu rămâne prietenul şi partenerul său. 

"Avem o relaţie veche, bazată şi construită pe un parteneriat foarte solid, pe o colaborare foarte bună şi pe o înţelegere foarte bună şi nu are ce să se întâmple. Inclusiv cu Daniel Constantin", a spus Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ