Ponta: Suntem în situația în care nu mai avem președinte. O gașcă luptă pentru doamna Udrea

| 13 aug, 2013

Premierul Victor Ponta, întors din concediu, l-a contrazis, la România TV, pe președintele Traian Băsescu în privința prezenței CFR Marfă în ședința CSAT și a atacat desele comunicate comunicate ale Administrației Prezidențiale în cele 10 zile în care a lipsit.

"Noi ne-am împărțit funcțiile în stat: eu mă ocup de pâine, domnul președinte de circ. Să faci un CSAT ca să-ți bați joc...ca să arăți că am plecat...mi se pare de mintea copiilor. De trei a fost CFR Marfă în CSAT. Asta a fost a 4-a oară. Dacă mergem în stilul ăsta iresponsabil, când pleacă Băsescu în străinătate, convoc CSAT-ul. Eu tot văd niște comunicate de la Administrația Prezidențială de asemenea mitocănie și prostie. Circul ăsta de la Cotroceni ajunge în zona mai joasă decât a manelelor. Suntem în situația în care nu mai avem președinte. O gașcă luptă pentru doamna Udrea", a spus Victor Ponta.
Premierul a spus că a contrasemnat o mulțime de dectete ale președintelui iar marți, 13 august, a contrasemnat hotărârea de privatizare a CFR Marfă.
"Când am aterizat am aflat de şedinţă şi am murit de râs. L-am sunat pe domnul Oprea (vicepremierul Gabriel Oprea, n.r.) să se ducă.  Nu am mai vorbit cu preşedintele Băsescu imediat după accidentul din Muntenegru. A folosit moartea unor oameni pentru o minciună politică. Să foloseşti moartea unor români ca să minţi la televizor mi se pare mai mult decât o ticăloşie", mai spus Ponta.
Întrebat de susținerea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, Ponta a spus că până acum propunerea numirii acestuia la minister nu a fost respinsă de Băsescu. "Dacă o respinge facem imediat a doua propunere pe care nu o mai poate respinge", a spus Băsescu.
De asemenea, Ponta a răspuns atacului lui Băsescu la folosirea nejudicioasă a banilor la autostrada Arad-Nădlac."Domnul Băsescu în acest moment nu mai are nicio treabă. El vrea să o facă pe Udrea preşedinte. Acea autostradă a fost licitată de doamna Boagiu domnului Iordache care acum este în puşcărie", a spus premierul.
Acesta a adăugat că președintele se plimbă din loc în loc, cu camerele după el. "Ăsta e circul de vară. Singurul lucru care m-a amuzat: o să punem o placă mare cu AMR. Cât a mai rămas din regimul Băsescu-Udrea", a spus Ponta.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ