Ponta: Toleranţă zero pentru violenţă

| 19 oct, 2013

Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sâmbătă la congresul TSD că toleranţa pentru violenţă, pentru a da cu parul în cap celui care nu este de acord cu tine, trebuie să fie zero din partea tinerilor social-democraţi.

"Toleranţa pentru violenţă, pentru agresiune, pentru a da cu parul în cap celui care nu e de acord cu tine trebuie să fie zero. Eu vreau să trăiesc într-o ţară în care şi dacă sunt singur împotriva a 20 de milioane nu vine nimeni să-mi dea în cap, nu vine nimeni să-mi spargă maşina, nu vine nimeni să-mi spună să plec din ţara mea, doar pentru că nu sunt de acord cu cineva. Vreau să fiţi radicali, convinşi de ideile voastre, dar de fiecare dată să arătaţi că nu există niciodată o soluţie violentă, o soluţie prin care îl excluzi pe celălalt. Vreau să transmiteţi mai departe acest mesaj, dialog, confruntare de idei, violenţa sau lozinci de genul "nu ne vindem ţara", "să plece americanii" sunt lucruri pe care nu le-aţi trăit şi nu vreau să le trăiţi niciodată", a afirmat premierul Ponta la congresul TSD, conform Agerpres.

El le-a spus tinerilor social-democraţi că trebuie să aibă trei obiective: să fie sprijinul principal în campanii, să testeze idei noi, avangardiste, care pentru partid sunt îndrăzneţe la un moment dat şi pe care partidul nu este pregătit să le pună în aplicare şi să promoveze oameni tineri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ