Ponta: Toţi copiii trebuie să facă sport în România, să înveţe să câştige, dar şi să piardă

| 13 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, la Bacău, unde fiul său Andrei a participat la Cupa României la karting, că îşi doreşte ca toţi copiii din România să facă sport.

"Orice sport, să se întreacă cu ceilalţi de o vârstă apropiată. Să se bucure atunci când obţin victoria, dar să şi recunoască atunci când alţii sunt mai buni. Aşa este normal", a spus Ponta.

Prezent în tribuna kartodromului din Bacău pentru a asista la evoluţia fiului său Andrei în cursele de la Clasa Mini din cadrul ediţiei din acest an a Cupei României la karting, unde s-a clasat pe poziţia a cincea, premierul Ponta a declarat că este mulţumit de faptul că băiatul a ales kartingul.

"Sunt foarte mândru că ales un sport al curajului şi îndemânării, am emoţii ca orice părinte în competiţii, îi ţin pumnii şi îl învăţ să încerce să câştige, dar să şi recunoască atunci când alţii sunt mai buni. Şi astăzi au fost unii mai buni decât el", a spus Victor Ponta, precizând apoi: "Să facă bine să muncească mai mult pentru ca data viitoare el să fie mai bun".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ