Ponta: Unul dintre subiectele discutate cu Iohannis a fost sprijinirea parcursului proeuropean al Moldovei

| 23 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat marți că unul dintre subiectele abordate la întâlnirea de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis a fost cel privind sprijinirea și în 2015 a parcursului european al Republicii Moldova prin continuarea proiectelor bilaterale derulate în domenii precum educație, infrastructură sau IT, potrivit Agerpres.

"Legat de obligațiile noastre internaționale și regionale, încă o dată vreau să transmit un mesaj de sprijin total pentru Republica Moldova, pentru Guvernul proeuropean. A fost unul din subiectele pe care le-am discutat ieri și cu președintele Iohannis. Și anume, că împreună, președinte, noi, Guvernul, toate structurile politice și administrative din România, și în 2015 trebuie să facem ceea ce am făcut și în 2014 sau chiar mai mult pentru Moldova. În așa fel încât parcursul proeuropean, acțiunile Guvernului Leancă să meargă în aceeași direcție. Pentru noi este cel mai important obiectiv", a declarat premierul în ședința de guvern. 
Ponta le-a cerut în context miniștrilor de linie să continue proiectele bilaterale începute în domenii precum educația sau infrastructura cu Guvernul de la Chișinău.

Prima consultare instituțională cu președintele Klaus Iohannis a fost una "extrem de utilă, serioasă și eficientă", a apreciat premierul Victor Ponta luni pe contul său de peo rețea de socializare la finalul întâlnirii de la Cotroceni cu șeful statului.

Întâlnirea dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta care a avut loc luni la Palatul Cotroceni s-a încheiat după mai mult de o oră de discuții.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ