Ponta: Vineri va fi zi liberă

| 14 aug, 2013

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că Executivul va adopta o Hotărâre prin care ziua de vineri va fi liberă.

'O să adoptăm astăzi Hotărârea de Guvern ca vineri să fie zi liberă, care, sigur, se va recupera într-una din sâmbetele următoare. Faptul că oamenii sărbătoresc mâine Sfânta Maria este totuşi o sărbătoare foarte mare nu doar pentru ortodocşi, ci şi pentru catolici, este Ziua Marinei Militare', a spus Ponta, în debutul şedinţei de Guvern.

El le-a transmis urări tuturor marinarilor cu ocazia Zilei Marinei. 

'Marina Civilă nu a mai rămas, că s-a ocupat omul să nu mai avem marină civilă, dar marinari mai avem fiind că pe aceia nu i-a vândut. Marinarilor pe care nu i-a vândut dl. preşedinte (n.r. Traian Băsescu) încă le transmitem şi le transmit ca ministru al Transporturilor (n.r. urări)', a afirmat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2013
NARCIS VASILE
LIBER DE SF.MARIA
DIN CAUZA GUVERNULUI ĂSTA PLIN DE TEMBELI ,PENSIA CELOR CARE TREBUIE S-O LUĂM ÎN ZIUA DE 16.8.2013,SE DECALEAZĂ PÂNĂ LUNI !LUI PONTA CARE A FĂCUT CONCEDIUL ÎN S.U.A, CE-I PASĂ !ÎL DOARE ÎN KRICI ,MAMA LUI DE PĂCĂLICI !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ