Ponta: Vrem ca RA-APPS să înstrăineze cât mai multe imobile la preţul pieţei

| 18 iul, 2013

Eşecul RA-APPS de a vinde imobilele deţinute se explică prin faptul că evaluările erau făcute în perioada de boom imobiliar, când preţurile erau foarte mari, a spus, astăti, premierul Victor Ponta.

Prim-ministrul a respins afirmaţiile că procesul de vânzare ar decurge de o manieră netransparentă, adăugând că poate participa absolut toată lumea.

"Evaluările care erau făcute, dacă nu mă înşel, în perioada de boom imobiliar, s-au dovedit a fi nerealiste, şi atunci, conform legii, mergem pe acea scădere de 10%, dacă se prezintă. Ideea este ca RA-APPS să nu mai rămână un agent imobiliar, ci la preţurile pieţei actuale, nu la cele din 2008, să putem înstrăina cât mai multe dintre imobile", a explicat Victor Ponta, după ce a participat la o conferinţă dedicată IMM-urilor.

Premierul a amintit că 50% din banii obţinuţi din vânzări vor merge la bugetul de stat, iar 50% vor rămâne pentru întreţinerea clădirilor instituţiilor publice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ