Porsche va scoate pe piaţă o nouă maşină SPORT. Cum arată NOUL 911

| 23 mai, 2014

Managerii de la Porsche intentioneaza sa scoata din nou pe piata o masina simbolica, modelul 911, care va fi lansata si in varianta hibrid.

Performantele noii masini sport a celor de la Porsche vor fi insa similare cu cele ale bolidului din trecut, dar costul cu combustibilul va fi mai mic, scrie Manager.ro.

Modelul Porsche 911 a fost lansat pentru prima data in anul 1964.

In acel moment, masina avea un motor in cinci cilindri, care era montat in partea din spate a bolidului.

In timp, masina sport a avut parte de multe modificari tehnologice, iar acum a sosit timpul ca sa apara o varianta hibrid care il ajuta pe sofer sa faca economie la combustibil.

Masina va semana destul de mult cu modelul din 1964, spun expertii in domeniu. Noul model se va numi Turbo S si va fi lansat pe piata in 2017.

Ceea ce aduce nou in domeniu acest hibrid este faptul ca energia electrica va ajunge in masina in trei moduri. De pilda, incarcarea masinii se va face cu un incarcator universal oferit de Porsche. Mai multe aici.

Tag-uri: Porsche, porsche 911
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ