Portar, rămas fără splină şi fără un rinichi pe terenul de fotbal

| 21 apr, 2013

Portarul echipei de fotbal Luceafărul Oradea, Dumitru Paul, a suferit o intervenţie chirurgicală de scoatere a unui  rinichi. Problema de sănătate a portarului a survenit în timpul unei accidentări pe terenul de fotbal.

Portarul Dumitru Paul s-a ciocnit violent, în timpul meciului cu UTA Arad, cu un jucător din echipa adversă. După ce a primit timp de câteva minute îngrijiri, portarul a continuat meciul. Pe finalul reprizei, a căzut din nou, a fost urcat în ambulanţă şi a fost transportat la spitalul din Arad, unde a fost diagnosticat cu contuzie forte şi medicii i-au recomandat o săptămână repaus şi i-au dat drumul acasă. Medicii arădeni l-au supus unei intervenţii chirurgicale de scoatere a unui rinichi şi a splinei.

Portarul însă se simţea din ce în ce mai rău şi a fost dus la Spitalul Judeţean din Oradea, unde i-a fost descoperit un hematon la rinichi, care i-a fost extirpat.

Acum şase ani, portarul Dumitru Paul a rămas fără splină după un accident similar petrecut tot pe terenul de fotbal.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ