Poşta Română a anunţat că a scăpat de datoriile istorice către ANAF

| 26 aug, 21:49

Poşta Română a anunţat că a scăpat de datoriile istorice pe care compania le avea de achitat către ANAF, după ce a virat suma de aproape 135 milioane lei în data de 20 august.

"Compania Națională Poșta Română și-a achitat toate datoriile istorice către ANAF. Poșta Română a reușit să-și achite integral datoriile după ce, în data de 20 august 2020, a virat suma de aproape 135 milioane de lei, reprezentând datorii, către ANAF - Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili", a informat compania de stat, citată de profit.ro.

Ca urmare a efectuării acestor plăți, au fost anulate obligații de plată accesorii în valoare de 45,3 milioane de lei, reprezentând dobânzi și penalități.

Citeşte şi Telekom a câştigat licitaţia prin care oferă Poştei Române servicii de internet

"Poșta Română a moștenit multe datorii. Situațiile financiare actuale oferă o imagine pozitivă. Se observă o îmbunătățire a indicatorilor economici, ceea ce va asigura o mai bună finanțare a activității în perioada următoare, perioadă în care am demarat investiții masive care vor ajuta la creșterea calității serviciilor poștale. Este o dovadă în plus că ne uităm la viitor și nu avem o politică de dezvoltare doar pe termen scurt”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poștei Române.

Poșta Română mai anunță că se află anul acesta pe un trend pozitiv, ceea ce îi dă posibilitatea "de a-și continua proiectele de dezvoltare prin investiții importante".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ