Posturile Antena Group plătesc cu audiența pentru credibilitatea risipită de Dan Voiculescu

| 05 iun, 2013

Scăderea popularității Antenelor pare să indice fără umbră de îndoială că românii au început să le dea un vot de blam, cu telecomanda.

Nici nu a fost reținut bine directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, că Antenele au trecut rapid pe regim de avarie și văicăreală. Un soi de peltea televizată curge zi de zi din posturile trustului de presă, ceva între parastas și omagiile destinate odinioară lui Ceaușescu. Nu ne mirăm, căci acuzele de șantaj reprezintă doar vârful aisbergului. Ceea ce se ascunde în adâncul apelor tulburi ce înconjoară trustul de presă a început deja să corodeze fațada lustruită, iar siglele strălucitoare au început să pălească în ochii românilor.

Implicarea Cameliei și a lui Dan Voiculescu, sugerate de interceptările din referatul procurorilor, n-au făcut decât să se adauge la prejudiciul de imagine pe care fostul senator și l-a făcut cu mâna lui încă de când tergiversa procesul privitor la Institutul de Cercetări Alimentare. Dacă mai adăugăm la acestea și declarațiile lui Mihai Motoc, fost asociat în firma de sondaje CCSB, care l-a acuzat pe Dan Voiculescu că a cerut modificarea rezultatelor unor sondaje de opinie și amplasarea ilegală a unor microfoane, vom avea un tablou mult mai complet și vom înțelege disperarea Antenelor, ale căror cifre de audiență au început să scadă îngrijorător. Publicul din România oricum avea idei destul de clare și precise referitoare la politizarea mass media, chiar și fără acest scandal ce capătă amploare în fiecare zi. Scăderea popularității Antenelor pare să indice fără umbră de îndoială că românii au început să le dea un vot de blam, cu telecomanda.

Șantajul afectiv poate fi escaladat, dar are și el niște limite. Cât timp poți să răspunzi cu texte din campania de demitere a președintelui la conflicte cât se poate de comerciale, în care miza se măsoară în milioane de euro? Câtă greutate mai dă publicul din România milogelii de tip otevist după semne de solidaritate din partea publicului, s-a văzut. Acum vom afla și cât va rezista răbdarea românilor la campania patetică antenistă, care tocmai și-a bifat în palmares și farsa unui atac cu bombă. Oricât de mare campion al luptei pentru democrație se crede senatorul demisionar Dan Voiculescu, publicul pare să dea cu mare întârziere răspunsul la întrebarea de la suspendarea lui Traian Băsescu: Antena3 este aici? Da, dar nu pentru multă vreme.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iun, 2013
Luca
va dati curaj singuri..
mai jegosilor ..asa vreti voi sa credeti ..ca a scazut audienta antenelor ...si a crescut a voastra?pai cei care priveau la antene nu au dat 2 bani pe minciunile voastre ..asta daca a privit cineva la voi..amaratilor ..sunteti la ani lumina fata de antene ...asa ca amagiti-va singuri...
05 iun, 2013
AMUN
Scad audientele fake ale A3?!
Wow, scad audientele fake pe care si le tot umfla singuri cei de la A3! Dar asta e socant, absolut socant!! Mai socant ca mamele decedate pe care viseaza sa le abuzeze, mai socant ca ideea ca toti cei care ii critica sunt ”viermi si basisti”, mai socant ca toti securistii pro sau amatori, care imbacsesc media guitatoare a antenelor ! Sunt profund intimidat!
05 iun, 2013
Pișta
precizare
Alea fake sunt bine ;) Alea adevărate le provoacă frisoane. Brand managerii le preferă pe astea din urmă și le ignoră pe celelalte când cumpără spații...
05 iun, 2013
baietasule!!!! se vede ca ai tras tare la sparcaiala basista, amaratule tu crezi ca antenele nu sunt urmarite? pai numai voi basistii cati va uitati la ele, pt.ca va domina, ratatilor.
05 iun, 2013
rad_de_prosti
cretin cu diploma
ma gigele ai idee ce audiente are antena 3 IERI : de TREI ori peste concurenta prostane...
05 iun, 2013
CRP
Ehei..., si ne mai miram de ce sunt de trei ori mai multi spalati pe creier in tara asta?
05 iun, 2013
Pișta
precizare
E adevărat că cifrele respective indică un trend descrescător? Cum explici scăderile de audiență? Cred că umbra de nesiguranță aruncată asupra sondajelor publice este cea mai gravă daună publică, dacă se confirmă...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ