Declaraţiile lui Dan Voiculescu la revenirea în ţară, despre procesul lui Sorin Alexandrescu

| 06 iun, 2013

Dan Voiculescu, fostul senator PC, a revenit în ţară miercuri seară. La sosirea pe aeroport a fost întrebat de jurnalişti despre ce vorbea cu Sorin Alexandrescu în stenogramele publicate de DNA, astfel că acesta le-a răspuns: "Vorbeam despre cele 11 procese pe care le avem cu RCS".

Ziariştii l-au întrebat, de asemenea, dacă este îngrijorat pentru recursul judecat joi, când magistraţii vor decide dacă Sorin Alexandrescu va fi cercetat în stare de libertate, fostul senator PC a răspuns: "Sunt îngrijorat pentru România", potrivit realitatea.net.

Acesta infirmă faptul că plecarea sa a avut legătură cu arestarea directorului Antenelor: "Dacă cineva crede că mă ascund acum este fie prost, fie ticălos", scrie preşedintele fondator al partidului conservator.

Voiculescu face referire pe blog la apariţia sa în presă în ultimele zile, în urma arestarii lui Alexandrescu, spunând că două televiziuni i-au invocat numele "de peste 5000 de ori în contexte halucinante, printre care dezinformări flagrante care au scopul evident de a genera presiuni asupra instituţiilor statului."

"În aceste zile, speculând un conflict comercial denaturat într-un dosar penal din motive care, sunt convins, vor fi elucidate de justiţie, s-a declanşat o nouă campanie furibunda de denigrare orientată împotriva mea, a familiei mele şi a trustului Intact," afirmă el.

"Astăzi, duminică, 2 iunie 2013, un post căruia îi voi intenta un nou proces, comunică, în regim de breaking news, ca aş fi plecat din ţară pentru a evita consecinţele dosarului Sorin Alexandrescu.

Eu înteleg frustrarea celor care nu ma pot învinge, m-am confruntat o viaţă cu asemenea cazuri. Dar, după ce am înfruntat deschis abuzurile regimului Băsescu în perioada sa de maximă forţă, daca cineva crede că mă ascund acum este fie prost, fie ticalos. Călătoresc frecvent, sunt şi acum plecat, ma voi întoarce joi, dar această întâmplare nu are nicio legatură cu cazul Alexandrescu. Eu îmi planific deplasările din timp şi nu-mi pot schimba programul dupa dorinţele unor televiziuni pierdute în derizoriu, certate cu bunul simţ şi adevărul."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ