RTV.net:Mihai Craiu despre Voiculescu: E o şopârlă care căpuşează tot felul de afaceri

| 05 iun, 2013

Mihai Craiu, fost partener de afaceri al lui Dan Voiculescu, îl acuză pe fostul său colaborator că ar controla printr-o întreagă reţea apariţiile media ale trustului Intact. "În fiecare redacţie, Voiculescu are propriii lui oameni plătiţi pentru a scrie ceea ce doreşte el. El şi atât. El e omul care nu are răspundere morală în faţa legii", susţine Craiu, anunţă România TV.

"Pot să confirm că ceea ce a făcut Sorin Alexandrescu a făcut şantaj. A făcut o săgeată. Autorul moral, autorul de mână lungă e Dan Voiculescu. Intact e o mare familie unde oamenii se adună la întâlniri de lucru. El strânge oamenii de încredere din redacţional. În fiecare redacţie, Voiculescu are propriii lui oameni plătiţi pentru a scrie ceea ce doreşte el. El şi atât. El e omul care nu are răspundere morală în faţa legii. Sorin Alexandrescu a fost atât de prost încât a fost păcălit de imaginea perversă a lui Dan Voiculescu. Alexandrescu a crezut că le ştie şi le face pe toate şi a şantajat. Ce dovezi mai bune vreţi? E în puşcărie. Limbajul folosit e unul conspirat. Cei care am refuzat să facem acest lucru am spus că refuzăm şi am plecat. E foarte clar. De ce nu-i excludem pe aceşti oameni din viaţa politică. Tot trustul e în faliment şi el se plimbă cu avionul personal", a declarat Mihai Craiu, miercuri seara, la România TV.

Omul de afaceri, care se află de cinci ani în conflict cu Dan Voiculescu, l-a acuzat pe fostul său partener de faptul că ar controla în mod direct întregul trust de presă.

"Am un conflict cu Voiculescu de cinci ani. E o şopârlă care căpuşează tot felul de afaceri. Avem conflicte de natură comercială. Îmi datorează foarte mulţi bani. A făcut-o şi cu Motoc şi cu Oancea. Voiculescu este singurul care ia decizii acolo. Camelia îşi ia notiţe. Gâdea acceptă şi o groază de alţi jurnalişti acceptă, dar sunt foarte mulţi care nu acceptă şi pleacă pur şi simplu. Nu ştiu dacă jurnaliştii ştiu acest lucru, dar şefii jurnaliştilor ştiu acest lucru. Vorbim de managementul editorial al televiziunilor. Practicile astea se întâmplă în multe alte trusturi media. Se întâmplă peste tot. Dintr-o cutumă pe care nu mi-o explic, nimeni nu vorbeşte despre asta", a adăugat Mihai Craiu.

Întrebat dacă ar depune o plângere împotriva lui Dan Voiculescu, Craiu a declarat că s-a adresat Justiţiei în urmă cu cinci ani.

"Am depus o plângere penală în 2008, am avut o revenire în 2011, mi-am făcut treaba. Când nu mi-a convenit, am plecat. Sunt unul dintre oamenii care se luptă în mod deschis în Justiţie cu el", a precizat Craiu.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ