Posturile de la Administraţia Fondului pentru Mediu se reduc cu 4%

| 28 iul, 2013

Numărul posturilor de la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) va fi redus cu 4 la sută, conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului (OUG) nr. 77/2013, ajungând la 193, potrivit unui proiect de hotărâre, lansat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului, potrivit Mediafax.

Prin dispoziţiile art. 1 alin. (1) din OUG nr. 77/2013 pentru stabilirea unor măsuri privind asigurarea funcţionalităţii administraţiei publice locale, a numărului de posturi şi reducerea cheltuielilor la instituţiile şi autorităţile publice din subordinea, autoritatea sau în coordonarea Guvernului ori a ministerelor, se prevede faptul că, la data intrării în vigoare a ordonanţei de urgenţă, se desfiinţează posturile vacante existente în structura organizatorică a Administraţiei Fondului pentru Mediu şi, cu aceeaşi dată, se reduce cu 4 la sută numărul total al posturilor ocupate existente, se arată în nota fundamentare a proiectului.

Urmare aplicării acestor prevederi, din umărul total de 201 posturi ocupate la data apariţiei OUG nr. 77/2013, se desfiinţează opt posturi, iar numărul maxim de posturi pentru Administraţia Fondului va fi de 193, exclusiv preşedintele şi vicepreşedintele.

Conform OUG nr. 77/2013, instituţiile şi autorităţile publice prevăzute în actul normativ au obligaţia ca, întermen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a ordonanţei, să adopte/emită actele normative/administrative specifice de aprobare a structurii funcţionale, în conformitate cu măsurile prevăzute.

Administraţia Fondului pentru Mediu este instituţie publică aflată în coordonarea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, finanţată integral din venituri proprii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ