Poveste de amor, SURPRINSĂ în plenul Parlamentului

| 23 sep, 17:08

Senatorul PSD Dan Șova și iubita sa, deputata PSD Cătălina Ștefănescu, au fost prezenți, miercuri, la ședința din Parlamentul României privind analiza raportului de activitate al TVR, precum și pentru citirea moţiunii de cenzură a PNL împotriva Cabinetului Ponta.

În cadrul ședinței comune, cei doi parlamentari au fost foarte apropiați unul de celălalt, și-au zâmbit adesea și au fost extrem de relaxați, în pofida scandalului de corupție în care este implicat Dan Șova.

Dan Șova și Cătălina Ștefănescu formează un cuplu, iar presa a scris că cei doi ar urma să se căsătorească în toamnă. Totuși, Cătălina Ștefănescu a infirmat aceste zvonuri.

Dan Șova a fost trimis în judecată, în dosarul Turceni-Rovinari, sub control judiciar, pentru trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru altul, 17 infracțiuni de  fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani.

În același dosar a fost trimis în judecată, în stare de libertate, și premierul Victor Ponta  pentru 17 infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, spălarea banilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ