Povestea impresionantă a fetiţei care a suferit patru infarcte în 45 de minute

| 25 apr, 2014

Ava Mear, o fetita de numai cinci ani, a reusit sa revina la viata dupa ce a suferit patru infarcte in mai putin de o ora. Copilul, care este acum in afara oricarui pericol, i-a uimit deopotriva pe medici si pe parintii ei.

O fetita in varsta de cinci ani din Marea Britanie a uimit medicii, reusind sa supravietuiasca dupa patru infarcte suferite in doar 45 de minute.

Ava Mear fusese adusa la spital de parintii ei din cauza unei infectii in gat. In urma complicatiilor aparute ulterior, ce au cauzat blocarea cailor respiratorii si a fluxului sanguin de mai multe ori, inima copilului a cedat de trei ori. A patra oara, medicii le-au spus parintilor sa se pregateasca pentru ce-i mai rau, relateaza gandul.info, care citeaza The Mirror.

Si totusi, fetita a fost readusa la viata in urma resuscitarii si a fost conectata la un aparat medical. „Dupa cel de-al treilea infarct, un medic chirurg ne-a spus ca ar putea incerca o procedura destul de riscanta. Nu am stat pe ganduri, i-am zis imediat Fa-o, fa-o acum! ”, a povesit tatal Avei.

„Ava arata precum Violet din filmul Charlie si fabrica de ciocolata . Era vanata din cap pana-n picioare. Ea este micul nostru miracol. Daca nu ar fi fost adusa la acest spital unde s-a putut face operatia de bypass (bypass-ul coronarian este o interventie de revascularizare, folosita pentru a imbunatati fluxul sanguin al inimii, n. red), acum nu ar mai fi fost aici”, a adaugat barbatul.

Ava, care mai are un frate in varsta de 10 ani, a fost externata recent, iar acum se recupereaza dupa interventia chirurgicala. Potrivit sursei citate, parintii fetitei incearca acum sa adune 80.000 de lire sterline pentru a cumpara inca doua aparate de circulatie extracorporala - precum cel pe care medicii l-au folosit pentru a le salva fiica -, ce va fi donata spitalului.

Tag-uri: infarct
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ