POZA ZILEI. Victor Ponta, în celula lui Nelson Mandela, de la Robben Island

| 07 dec, 2013

Pe pagina de Facebook a premierului Victor Ponta a fost postată  o fotografie în care șeful Executivului apare în celula unde Nelson Mandela, primul președinte de culoare al Africii de Sud, a fost închis timp de 27 de ani.

"Robben Island - Acesta este locul în care Nelson Mandela şi- a petrecut aproape 27 ani după care a avut puterea să ierte şi să construiască o ţară din ruine! Într-adevăr merită omagiul întregii omeniri!", a scris premierul pe pagina sa de Facebook alături de fotografia pe care a făcut-o în celula de la Robben Island.

Fostul președinte sud-african Nelson Mandela a murit, joi, la vârsta de 95 de ani. În Africa de Sud a fost decretat doliu naţional. Fostul preşedinte va avea parte de funeralii de stat. În Statele Unite, Franţa şi Marea Britanie, drapelele au fost coborâte în bernă.

Robben Island se află la 15 km. de Cape Town, fiind cel mai cautat loc de către turiştii care vizitează Africa de Sud. Aici a stat închis 18 ani Nelson Mandela pentru că s-a opus regimului de apertheid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

15 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 dec, 2013
Dragomirescu Iuliana-Virginia
doamne ajuta
Acolo iti este locul mincinosule,care nu ai cei 7 ani de acasa.
09 dec, 2013
HanNaSolo
premonitie....sau ?
Premonitie sau vrea sa se obisnuiasca cu peisajul ?
08 dec, 2013
Bunica
Victor Ponta
Dece n-ai ramas acolo, mai, Victor Viorel Ponta ?
08 dec, 2013
grig
OBIECTIV. INFO, SE OBSEVA PUPINCURISMUL CARE IL PUNETI IN PRACTICA CU F E L I X, SI VOI V-ATI DAT IPOCRIZIA PE FATA, VA PUTETI LASA DE MESERIE
08 dec, 2013
grig
de abia astept sa ajungi acolo, pe aceeasi perioada, . atunci sunt sigur ca se va eradica minciuna si plagiatu....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ