Președintele Iohannis a semnat decretele privind numirea noilor miniștri

| 07 iul, 12:16

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind numirea lui Mircea Dumitru ca ministru al Educației, a lui Sorin Bușe ca ministru al Transporturilor și a Mariei Ligor la Departamentul pentru relațiile cu românii de pretutindeni.

Șeful statului a semnat și decretul privind numirea ca interimar la Ministerul Comunicațiilor a lui Dragoș Tudorache — șeful Cancelariei premierului.

Ceremonia depunerii jurământului de învestitură de către noii miniștri va avea loc joi, la ora 17,00, la Palatul Cotroceni.

De asemenea, șeful statului a semnat decretele privind revocarea lui Adrian Curaj din funcția de ministru al Educației, a lui Dan Costescu din funcția de ministru al Transporturilor, a lui Dan Stoenescu din funcția de ministru delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni și a lui Marius Bostan din funcția de ministru al Comunicațiilor.

Iohannis a semnat și decretul privind rechemarea Mariei Ligor din calitatea de ambasador al României în Canada.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ