Președintele Iohannis va conduce ședința de marți a CSM

| 06 ian, 09:03

Președintele Klaus Iohannis va conduce marți prima ședință din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, în care se va alege conducerea instituției, anunță Administrația Prezidențială.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va conduce marți, 6 ianuarie a.c., începând cu ora 10,00, prima ședință din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii. Pe ordinea de zi se află prezentarea raportului de activitate a CSM pe anul 2014 și alegerea noii conduceri a instituției", arată Administrația Prezidențială, într-un comunicat.

De asemenea, se precizează că principalul rol constituțional al Consiliului este acela de garant al independenței justiției.

Plenul CSM se reunește marți, de la ora 10,00, pentru a-și alege noua conducere, pentru funcția de președinte candidând judecătorii Alexandru Șerban și Marius Tudose, iar pentru vicepreședinte, procurorul Bogdan Gabor.

Pe ordinea de zi a ședinței de marți a plenului CSM se mai află prezentarea raportului de activitate al instituției pe anul 2014, în mandatul judecătorului Adrian Bordea, președinte, și al procurorului Gheorghe Muscalu, vicepreședinte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ