Predoiu: Decizia privind prezidenţialele arată "disperarea" lui Antonescu, vrea scurtarea campaniei

| 13 ian, 2014

Liderul PDL Cătălin Predoiu a declarat luni că decizia USL privind organizarea prezidenţialelor cu 45 de zile înainte de expirarea mandatului actualului preşedinte arată "disperarea" lui Crin Antonescu, care ar dori scurtarea campaniei pentru a-şi păstra avantajul pe care crede că îl are în sondaje.

"Această decizie arată disperarea lui Crin Antonescu, care probabil că doreşte să scurteze campania electorală, pentru că îşi prevede un declin accentuat şi speră că se va salva. (...) Dar de ce îţi e frică nu scapi", a spus Predoiu, conform Mediafax.

El a adăugat că, prin scurtarea campaniei electorale, Crin Antonescu speră să-şi păstreze avantajul pe care acesta crede că îl are în sondaje.

Predoiu a mai spus că îl vede pe Crin Antonescu "în orice poziţie, dar nu în cea de preşedinte".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după şedinţa USL, într-o conferinţă de presă comună cu Victor Ponta, că USL a decis organizarea prezidenţialelor cu 45 de zile înainte de expirarea mandatului actualului preşedinte.

El a explicat că decizia a fost luată pentru ca tranziţia de mandat la instituţia prezidenţială să se poată face imediat după expirarea mandatului în curs.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ