Predoiu despre moschee: Nu văd un astfel de proiect oportun. Catedrala Mântuirii Neamului, bună

| 25 apr, 08:26

Construirea unei moschei în Bucureşti nu este oportună, a declarat candiatul PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, arătând însă că ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului este un proiect bun pentru bucureşteni.

''Eu cred ca este un proiect bun pentru Bucureşti'', a spus el la Digi24, întrebat despre oportunitatea construirii Catedralei Mântuirii Neamului.

Cât despre planurile privind o mare moschee, Predoiu şi-a exprimat rezervele. ''Nu văd un astfel de proiect oportun. Nu trebuie să facem mai mult decât se face în Europa la acest moment'', a argumentat el.

În opinia sa, PNL ar trebui ''apreciat'' pentru că oferă Capitalei ''un candidat pregătit iniţial pentru postul de prim-ministru'' - el însuşi.

Totodată, liderul PNL Bucureşti a arătat că nominalizările lui Ludovic Orban şi Marian Munteanu nu au fost o greşeală a PNL, ci au reprezentat decizii luate într-un timp scurt.

''De fiecare dată s-a dat dovadă de realism atunci când s-a luat o decizie în PNL. Ne-am orientat cu toţii atunci către un om care ar fi putut sa atragă electoratul PNL şi electorat din zona lui de expresie civică. Ceea ce a contat foarte mult a fost profilul anti-comunist, iar Marian Munteanu a dat dovadă de realism şi fair-play. Până acum nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele însă acum a fost un moment firesc pentru candidatura mea'', a susţinut Cătălin Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ