CĂTĂLIN PREDOIU îl acuză pe premierul VICTOR PONTA de lipsă de reacţie privind situaţia din Estul Ucrainei

| 17 aug, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, îl acuză, într-un comunicat transmis duminică, pe premierul Victor Ponta de lipsa oricărei reacţii pe tema situaţiei tot mai grave din Estul Ucrainei.

Cătălin Predoiu, desemnat candidat al Alianţei Creştin Liberale (ACL) pentru funcţia de premier, aminteşte, în comunicatul menţionat, că, potrivit agenţiilor de ştiri, separatiştii proruşi au doborât un avion de vânătoare MIG-29 al armatei ucrainene în timpul nopţii trecute. De asemenea, el adaugă că ministrul de externe ucrainean a cerut NATO şi UE sprijin militar, pe fondul unor declaraţii îngrijorătoare ale noului lider separatist, potrivit căruia vă fi lansată o mare contraofensivă împotriva forţelor guvernamentale. 

În acest context, prim-vicepreşedintele PDL constată lipsa oricărui punct de vedere exprimat de Guvernul condus de Victor Ponta privind tensiunile din ţara vecină.

'Victor Ponta e mut ca o lebădă în problema ucraineană. Iresponsabilitatea veselă şi detaşarea prefăcută a primului-ministru Ponta ascunde, de fapt, o incompetenţă vizibilă în probleme economice şi de relaţii externe. Observ că are însă o obsesie cu drumul către China. Îl întreb direct pe premierul Ponta, ale cui interese le reprezintă în Guvernul României ?', mai afirmă Predoiu în comunicatul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 aug, 2014
elly
Predoiu
Cătălin Predoiu, aceata paiata , acest om de nimic care de 10 ani a fost la guvernare si nu s-a auzit nimic de el ca a facut ceva pentru Romania, acum da indicatii (a fost ministru de justitie - ce a facut????; a fost apoi lingaul lui Basescu???). Mereu spune ca nu vrea sa fie la presidentie - "ciuma rosie" dar acest Golan, care acum are gura mare uita ca timp de 10 ani am avut"ciuma portocalie si la guvern si la presedentie., de care nu mai scapam. Ne-am saturat de noua" ciuma portocalie"- Predoiu, Blaga, etc...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ