Predoiu: Iniţierea constituirii Partidului Mişcarea Populară nu reprezintă o surpriză

| 23 iul, 2013

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PDL, a afirmat, astăzi, că iniţierea constituirii Partidului Mişcarea Populară nu reprezintă o surpriză, adăugând că formaţiunea pe care o reprezintă va continua să se consolideze calitativ şi va anunţa în curând "guvernul alternativă".

"Iniţierea constituirii Partidului Mişcarea Populară nu este o surpriză. A fost anunţat de foşti membri PDL. PDL va continua consolidarea calitativă internă, va lansa curând Guvernul Alternativă, care va cuprinde atât oameni noi în politică, cât şi politicieni consacraţi profesional şi moral. PDL va continua opoziţia la USL şi Guvernul Ponta. Obiectivul nostru este un PDL reformat şi consolidat, calitativ nou, alternativă reală la actuala guvernare", a precizat Predoiu pe blogul personal. 

Partidul Mişcarea Populară a depus astăzi la tribunal documentele necesare pentru înfiinţare. Comitetul de Iniţiativă Naţională al PMP este format din preşedintele interimar, Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu şi Dragoş Ciuparu, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele FMP, Marian Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ