Predoiu: Ponta nu va putea vreodată să contribuie la intrarea României în Schengen

| 03 oct, 2013

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, consideră că premierul nu va putea să contribuie la intrarea României în Schengen, el criticându-l pe Victor Ponta pentru gestionarea dialogului cu Franţa pe tema aderării la spaţiul de liberă circulaţie.

"Am observat şi am luat act de declaraţiile premierului francez făcute în cadrul Adunării Naţionale. Premierul francez a declarat că l-a încunoştinţat pe domnul Ponta cu privire la poziţia Franţei şi dificultăţile premierului Ponta legate de dosarul Schengen. Şi atunci, întrebăm de ce domnul premier Ponta ne-a ascuns adevărul? De ce nu a spus la timp că există astfel de dificultăţi şi ce măsuri a luat, ce se face în prezent?

Domnul Ponta nu va putea vreodată să contribuie la intrarea României în Schengen, câtă vreme ia măsuri sau se pregăteşte să ia măsuri de tipul transferării Portului Constanţa în fieful unor mafii politico-economice", a afirmat Predoiu, la o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 oct, 2013
anica
oare tu,Predoiule,te consideri mai destept decat Ponta?asta o fi parerea ta,dar un om,care se face pres in fata sefilor(cazul tau in fata lui Basescu) nu poate fi decat un las,om fara coloana,lingau,om periculos,deci fara credibilitate,cam asa apari tu,in fata votantilor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ