Predoiu: Propun Guvernului un model al dezvoltării echilibrate prin parteneriat cu antreprenori şi societate civilă

| 12 feb, 11:07

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu propune Executivului un model al "dezvoltării echilibrate" care vizează parteneriatul cu antreprenorii şi societatea civilă, transmite Agerpres.

"Propun guvernului Cioloş şi viitorului guvern un model al dezvoltării echilibrate prin parteneriatul guvern - antreprenori - societate civilă. Propun un model axat pe investiţii publice şi private, pe echilibru bugetar, pe investiţii în tehnologie şi educaţie, pe capitalism antreprenorial şi reforma companiilor de stat", a scris Predoiu, vineri, pe Facebook. 

El arată că "încet - încet se dezumflă toate gogoşile guvernului PSD", în contextul în care anul trecut creşterea economică a fost sub nivelul indicat de "propaganda oficială", conform cifrelor publicate recent de INS. 

"Modelul economic promovat de Ponta şi axat pe consum şi îndatorare nu a dezvoltat economia, ci a creat vulnerabilităţi şi a conservat şi adâncit dezechilibre, în special în companiile de stat şi în relaţia dintre administratori şi antreprenori, care sunt sufocaţi de legi, birocraţie şi taxe", a susţinut Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ