Predoiu: PSD a menţinut diferenţe în dezvoltarea economică a României

| 29 sep, 12:36

Partidul Social Democrat a menţinut întotdeauna diferenţe în dezvoltarea economică a României, decalaje între grupurile economico-sociale, şi a arbitrat în folos politic propriu aceste dezavantaje economice şi sociale, a declarat joi prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, la reuniunea Biroului Grupului PPE, care are loc la Bucureşti.

"După cum ştim, există un decalaj important în dezvoltarea economică din estul României şi cea din vestul României. Este foarte important ca, prin politici de coeziune şi de investiţii, să eliminăm acest decalaj creat deliberat sau din proastă gestionare a treburilor ţării de către partidele de stânga atunci când au fost la putere în România. Disparitatea de dezvoltare dintre estul şi vestul României este responsabilitatea directă a PSD, care, prin politici proaste, a menţinut o stare de subdezvoltare în estul României, o stare de subdezvoltare care este un izvor de discriminare între cetăţenii României cu privire la şansele lor pentru o viaţă mai bună", a afirmat Predoiu. 

El a adăugat că PNL este angajat într-o luptă cu PSD şi este decis să dea viitoarea echipă de guvernare a României. 

"PNL, cel mai puternic partid de centru-dreapta din România, este şi rămâne angajat într-o luptă politică majoră cu forţele stângii, cu PSD din România, forţe care, prin politicile lor, au menţinut întotdeauna diferenţe în dezvoltarea economică a ţării, decalaje între grupurile economico-sociale şi a arbitrat în folos politic propriu aceste dezavantaje economice şi sociale. Suntem decişi ca, printr-un efort comun în toate rândurile partidului, să dăm viitoarea echipă de guvernare a României pentru a pune în aplicare aceste politici economice şi de dezvoltare", a susţinut Predoiu. 

Potrivit acestuia, "PNL va face o politică de dezvoltare economică a României care să anuleze politicile de stânga, fals egalitariste, fals de protecţie socială, politici care nu au făcut decât să lase în urmă disparităţi economice şi dezavantaje pentru cetăţenii ţării".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ