Predoiu: USL au început prost, continuă prost şi vor ieşi de la guvernare

| 09 aug, 2013

Întărirea colaborării dintre structurile teritoriale şi cele centrale ale PDL şi atragerea în viaţa politică a tinerilor cu o carieră profesională realizată reprezintă două dintre aspectele pe care şi le propune în plan politic prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu.

În opinia liderului PDL, de comunicarea care va exista între structurile centrale şi cele teritoriale va depinde succesul partidului în viitor.

"Sunt convins că forţa Partidului Democrat Liberal vine din tăria structurilor teritoriale. Liderii sunt importanţi, dar fără structuri teritoriale puternice acţiunea politică a partidului nu poate fi eficientă", a spus liderul PDL.

El a arătat că, în egală măsură, şi-a propus să stimuleze organizaţiile teritoriale pentru a găsi tineri angajaţi în politică sau de a-i atrage în politică pe cei care au o carieră profesională realizată şi doresc să-şi asume responsabilităţi în viaţa publică. 

"După cum ştiţi, unul dintre obiectivele mele este formarea unui guvern alternativă al PDL şi mi-aş dori foarte mult ca în acest efort să fie cuprinşi cât mai mulţi oameni din cadrul partidului, care au o carieră profesională în spate şi vizează o carieră politică în perspectivă. Este important să facem acest efort împreună cu structurile teritoriale pentru că PDL trebuie să pregătească, în mod coerent, o alternativă la guvernare, având în vedere modul dezastruos în care Guvernul USL administrează treburile publice ale ţării", a spus Predoiu.

În opinia sa, până acum nu se poate contura o schimbare în bine în ceea ce priveşte administrarea ţării de către USL. "Aşa cum au început prost, anul trecut, au continuat prost, anul acesta, vor termina prost guvernarea şi vor ieşi de la guvernare, în ipoteza în care vor mai rămâne împreună până la capătul ciclului de patru ani", a punctat liderul PDL.

De aceea, susţine Cătălin Predoiu, liderii PDL au responsabilitatea ca, împreună cu organizaţiile teritoriale, să pregătească o alternativă la guvernare, în mod coerent, şi să înveţe din greşelile pe care le-au făcut în trecut. 

Referindu-se la întâlnirea pe care a avut-o, vineri, la Deva, liderul democrat-liberal a apreciat că a avut un dialog "extrem de viu, real şi nu formal" cu reprezentanţii organizaţiei judeţene Hunedoara. Cătălin Predoiu a menţionat că a constatat existenţa unui spirit de echipă puternic şi că unitatea partidului este solidă, el menţionând, în context, că are toate motivele să creadă într-o relansare a PDL, împreună cu organizaţiile teritoriale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ