Predoiu vrea să candideze la alegerile prezidenţiale din partea PDL

| 11 oct, 2013

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi-a anunţat, într-o conferinţă de presă, înscrierea în cursul zilei de vineri în cursa internă a Partidului Democrat Liberal pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Cătălin Predoiu vrea să candideze la prima funcţie în stat din partea PDL. Liderul PDL a precizat că doreşte să ofere o nouă viziune pentru România care să demonstreze un nou mod de a face politică.

"Astăzi mă voi înscrie în cursa internă a PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României. O fac pentru că doresc să ofer o nouă viziune pentru România, o viziune care include un nou mod de a face politică. O fac pentru că eu cred că, după 20 de ani de încercări în democraţie, este în sfârşit timpul ca să punem cu adevărat oamenii în centrul acestui proces", a declarat Cătălin Predoiu, conform Agerpres.

Potrivit liderului democrat-liberal, ca şef de stat va avea o politică orientată spre performanţă.

"Voi livra rezultate palpabile prin pragmatism, prin profesionalism şi o politică orientată spre performanţă. În general, guvernarea în România este plină de programe şi de strategii, dar prea puţine au fost puse în aplicare, prea puţine au adus bunăstare. Provocarea mea este să ne mişcăm cu un nou fel de a face politică în partidul nostru, cu un nou fel de a face politică în România", a declarat prim-vicepreşedintele PDL.

Cătălin Predoiu a precizat că în cazul în care nu va câştiga cursa internă pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidenţiale de anul viitor va ceda şi funcţia de premier al guvernului alternativă al democrat-liberalilor.

Predoiu a mai spus, întrebat în acest sens, că în cursa internă a PDL s-au mai înscris doi colegi ai săi, fără însă a-i nominaliza.

Surse democrat-liberale au precizat că unul dintre contracandidaţii lui Predoiu va fi Simona Creţu, consilier general al PDL în cadrul CGMB.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ