Prefectul și președintele CJ Timiș, audiați la DNA în dosarul corupţiei de la Poliţia Timiş

| 02 mar, 15:34

Prefectul de Timiș, Eugen Dogariu (foto), și președintele CJ Timiș, Titu Bojin, au fost chemați luni pentru a fi audiați la DNA în dosarul corupţiei de la Poliţia Timiş, informează evz.ro.

Numele prefectului apare în interceptările din dosarul în care sunt anchetaţi penal fostul şef al Poliţiei Timiş, Sorin Muntean, adjunctul acestuia, Florin Bolbos şi fostul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere.

Dosarul vizează mutarea disciplinară a unui polițist din Recaș care a refuzat să se conformeze ordinelor venite de la edilul PSD al orașului.

Citește și: Şefii Poliţiei Timiş şi primarul din Recaş rămân în arest preventiv. VEZI cine a fost eliberat


În ceea ce-l privește pe preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, anchetatorii cercetează implicarea în schimbarea agentului de poliţie de la Recaş la solicitarea primarului din localitate.

De asemenea, Bojin trebuie să răspundă întrebărilor anchetatorilor cu privire la accidentul mușamalizat în care a fost implicat anul trecut, rulând pe contrasens pe autostradă, în Timiș.

Citește și: Titu Bojin: Puteam să facem luni sau marţi şedinţa, da' nu avem banii de la drumuri (Interceptări)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ