Preluarea trustului Sanoma România de către Burda, analizată de Consiliul Concurenţei

| 26 aug, 2013

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică prin care Burda România S.R.L. şi Burda Verlag Osteuropa GmbH au dobândit controlul asupra Sanoma Hearst România S.R.L., informează un comunicat.

Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.

Companiile implicate activează pe piaţa editării revistelor şi periodicelor.

BVO - Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media, a fost fondată în 1995 şi publică peste 200 de reviste în România, Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Serbia, Croaţia şi Slovenia. În România, Burda este prezentă din 1999.

Sanoma Hearst România şi-a început activitatea în 1999 şi, în prezent, editează 19 publicaţii şi operează 11 site-uri.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la terţi (inclusiv concurenţi şi clienţi ai părţilor implicate), în legǎturǎ cu aceastǎ concentrare economicǎ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mai, 2014
Mircea PELEA
National Geographic
Era mult mai bine ca revista National Geographic care este cea mai longeviva revista din lume ce apare de 125 de ani pe toate continentele ,sa ramana o revista de sine-statatoare si nu "inghitita" de trustul Burda. Dar, vom vedea peste putin timp ,daca acest lucru va fi benefic pentru marele public cititor al revistei aceasta schimbare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ