Premieră: petardele şi artificiile specifice perioadei nu au mai adus pacienţi la spitalul de oftalmologie

| 30 dec, 2013

Directorul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, Monica Pop, a precizat luni că anul acesta este primul în care, în perioada Crăciunului, până la data de 30 decembrie, nu a venit niciun pacient la camera de gardă cu leziuni provocate de petarde sau artificii.

"Este primul an în care, până în momentul de faţă (data de 30 decembrie), nu s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice niciun pacient cu leziuni provocate de explozia materialelor pirotehnice (petarde, pocnitori, artificii) comercializate de regulă în perioada sărbătorilor de iarnă. Precizăm că în alţi ani, până la apariţia legii şi până la derularea campaniilor de informare în mass-media, în această perioadă a anului se prezentau sute de pacienţi, unii cu leziuni foarte grave sau chiar cu pierderea vederii ca urmare a acestor accidente', precizează directorului Spitalului de Urgenţe Oftalmologice într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Monica Pop a adăugat că acest lucru a fost posibil ca urmare a eforturilor depuse de poliţie, legislativ şi presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ