Premieră la Palatul Brukenthal din Sibiu

| 16 oct, 2013

Palatului Brukenthal (Muzeul Naţional Brukenthal) din Sibiu va găzdui sâmbătă seara, începând cu ora 18.00, pentru prima dată în istoria sa, o prezentare de modă, cu colecţii semnate de 25 de studenţi şi tineri absolvenţi ai universităţilor de profil din întreaga ţară, în cadrul celei de a doua ediţii a Festivalului Studenţesc de Modă şi Design Vestimentar 'Be Creative', potrivit unui comunicat al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

În Curtea Palatului Brukenthal va fi desemnat, în 19 octombrie, cel mai talentat tânăr designer din cadrul acestui festival, a menţionat sursa citată.

'În acest an, Festivalul reuneşte 25 de concurenţi din Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Braşov, Sibiu, Arad, Craiova şi Piteşti, ce se vor întrece pe catwalk-ul pregătit în Promenada Mall ( în data de 18 octombrie începând cu ora 18.00), respectiv în curtea interioară a Muzeului Naţional Brukenthal (în data de 19 octombrie ora 18.00), pentru a-şi adjudeca titlul de 'Cel mai creativ tânăr designer' şi trofeul Be Creative 2013', se arată în comunicatul de presă.

La Sibiu vor fi prezente şi colecţii semnate de designeri români consacraţi precum Stephan Pelger, Iris Şerban, Mirela Diaconu, Lena Criveanu, Alina Ene şi Răzvan Firea. 

Publicul va putea vedea creaţiile vestimentare de la Brukenthal, contra sumei de cinci lei, a precizat Anamaria Tudorie, responsabil Marketing al Muzeului Naţional Brukenthal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ