Premierul Cioloş merge în vizită în SUA şi se întâlneşte cu vicepreşedintele Joseph Biden

| 13 mai, 11:09

Premierul Dacian Cioloş se va întâlni cu vicepreşedintele SUA Joseph Biden în cadrul unei vizite pe care o face în Statele Unite la sfârşitul săptămânii viitoare, au spus vineri, pentru MEDIAFAX, surse politice.

De asemnea, şeful Executivului va avea trei-patru întrevederi cu înalţi oficiali din Executivul american, la nivel de secretari (titulari de portofolii).

Vizita este precedată de o deplasare oficială pe care care premierul Cioloş o va face în Germania la sfârştiul acestei săptămâni.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mai, 09:45
tyrex
Dute sluga mizerabila, coada de topor imbecila, dute si ia plicul cu indicatii cum sa guvernezi in folosul lor ca tara asta e colonia lor de jefuit.Nu vad de ce mai trebuie Guvern, Parlament deputati, Senat cand tara asta e condusa de facto si de juro de ambasadorul Americii la Bucuresti. Am ajuns de rasul lumii traim ca niste viermi incapabili sa avem coloana vertebrala, constiinta nationala, mandrie si patriotism . Orice venetic care vine sa faca in capul nostru ,sa ne calce in picioare si sa ne batjocoreasca la noi acasa are "imunitate "iudeoricana si nu poate fii pedepsit. O zdreanta de tara , o zdreanta de popor asta am ajuns, incapabili sa reactionam la nemerniciile acestior"binevoitori' din occident.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ