Premierul Cioloş stabileşte miercuri planul de lucru al Guvernului pentru perioada următoare

| 18 noi, 14:37

Premierul Dacian Cioloş desfăşoară miercuri "activităţi de organizare a Guvernului şi stabileşte planul de lucru pentru perioada imediat următoare", informează un comunicat al Guvernului, citat de Agerpres.

Sursa citată precizează că, în cursul zilei de miercuri, la sediile ministerelor vor continua ceremoniile de predare-primire a mandatelor de miniştri. 

"Mâine (joi - n.r.), începând cu ora 10,00, la Palatul Victoria, va avea loc prima şedinţă de guvern a Cabinetului Dacian Cioloş, în care vor fi discutate şi adoptate acte cu caracter administrativ. (...) De asemenea, domnul prim-ministru Dacian Cioloş se va întâlni, sâmbătă, cu membrii Guvernului într-o şedinţă informală, pentru discutarea priorităţilor sectoriale ce decurg din programul de guvernare", mai anunţă Executivul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ