Premierul felicită Steaua, Petrolul, Pandurii şi Astra pentru succesele din competiţiile europene

| 10 aug, 2013

Premierul Victor Ponta a felicitat echipele de fotbal Steaua Bucureşti, Petrolul Ploieşti, Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu pentru calificarea lor în fazele superioare ale competiţiilor europene.

"Felicitări Steaua, Petrolul, Pandurii şi Astra! Calificarea acestor echipe în fazele superioare ale competiţiilor europene, având 18 meciuri fără înfrângere, este un rezultat excepţional pentru fotbalul românesc. Mult succes mai departe!", scrie premierul într-o postare pe Facebook.

Steaua Bucureşti s-a calificat în faza play-off a Ligii Campionilor la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo Tbilisi, 1 - 1 (1 - 0), marţi seara, pe Arena Naţională din Capitală, în manşa secundă a turului III preliminar.

Petrolul Ploieşti s-a calificat în faza play-off a competiţiei de fotbal Europa League, graţie unei victorii cu scorul de 2 - 1 (1 - 0) în deplasare cu formaţia olandeză Vitesse Arnhem, joi seara, pe stadionul ''Gelredome'' din Arnhem, în manşa a doua a turului III preliminar, după un gol marcat în min. 90+5 de Gicu Grozav din lovitură liberă.

Pandurii Târgu Jiu a reuşit calificarea în faza play-off a competiţiei de fotbal Europa League, după ce a învins formaţia israeliană Hapoel Tel Aviv cu scorul de 2 - 1 (1 - 1), tot joi seara, pe stadionul ''Bloomfield'', în manşa a doua a turului III preliminar. La debutul în cupele europene, Pandurii a realizat o performanţă deosebită, eliminând o formaţie importantă, chiar pe terenul acesteia, după ce Hapoel a condus.

Astra Giurgiu s-a calificat în faza play-off a competiţiei de fotbal Europa League, după ce a terminat la egalitate cu AS Trencin (Slovacia), 2 - 2 (0 - 0), pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa secundă a turului III preliminar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ