Sorin Cîmpeanu, premierul interimar, PRIMELE DECLARAŢII: România trebuie să rămână un factor de stabilitate

| 05 noi, 13:26

Sorin Cîmpeanu, desemnat premier interimar de preşedintele Klaus Iohannis, a făcut primele declaraţii de presă la Palatul Victoria. Aceasta a declarat că îşi doreşte sprijinul tuturor partidelor politice, cu care îşi doreşte să aibă o comunicare constructivă. De asemenea, Cîmpeanu i-a asigurat pe cetăţeni că "România va rămâne un factor de stabilitate".

Vă redăm mai jos principalele declaraţii făcute de Sorin Cîmpeanu:

Citeşte şi: Iohannis: Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, este PREMIERUL INTERIMAR. Preşedintele cheamă oamenii din stradă la Cotroceni

Doresc în primul rând să apreciez încrederea deosebită, încredere ce mă onorează. Există o responsabilitate foarte mare, chiar dacă mandatul este limitat în timp. În aceasta perioadă, Guvernul va avea responsabilitatea gestionării tuturor problemelor curente, fără a avea posibilitatea emiterii unor OUG. Asta nu înseamnă că nu vom acorda toată atenţia întocmirii legii bugetulului, lege de care depinde atât modul de investiţie, cât şi plata salariilor şi a pensiilor.

Am discutat cu liderii partidelor politice. Îmi doresc sprijinul lor pentru a putea duce la bun sfârşit această misiune pe care o consider dificilă, asigurându-i de disponibilitatea de dialog.

România este şi trebuie să rămână un factor de stabilitate. În acest sens, mesajul către mediul economic este acela al concentrării eforturilor pentru asigurarea unui echilibru cât mai pronunţat, în aşa fel încât să nu generăm pierderi de încredere. Îmi exprim în acelaşi timp speranţa şi covingerea că se va găsi o soluţie de stabilitate cât mai curând.

Voi convoca o întâlnire informală cu toţi membri guvernului, urmând ca de săptămâna viitoare să intrăm în program normal."

Citeşte şi: Cine este Sorin Cîmpeanu, desemnat premier interimar de Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 14:21
Varanul Academician
acest ministru a dat hotararea aia despre plagiatul la doctorate?
sa-l ajute pe Ponta?
atunci este foarte bun de interimar...
hai PSD ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ