Premierul, MĂSURI în scandalul iscat la Oradea. Către Bodog: Mâine dimineaţă ÎMI SPUI cine nu mai lucrează acolo

| 30 aug, 16:24

Premierul Mihai Tudose, măsuri în scandalul iscat la Casa Naţională de Asigurări Oradea. Revoltat după ce a văzut imagini cu mai multe persoane cu dizabilităţi umilite, premierul l-a somat pe ministrul Sănătăţii să ia măsuri de urgenţă.

"Domnule Bodog, credeti ca pot sa aflu maine dimineata cine nu mai lucreaza in sistem incepand de astazi de la Oradea? Am vazut niste imagini la Digi 24, multumesc televiziunii pomenite, infioratoare: Persoane cu handicap locomotor abandonate pe un hol, la coada la nu stiu ce comisie a vietii. Am vb despre reducerea birocratiei, nu despre reducerea pacientilor prin tarare pe jos", a spus premierul Mihai Tudose.

"Am primit si eu informatia, am dispus presedintelui C.Nat de Asig sa verifice. Domnia sa mi-a spus ca e vb de 2 persoane care au solicitat un card de asigurare in numele altor persoane fara sa aiba imputernicire si fara sa fie din familie. Se pare ca sunt si implicatii penale acolo, pana diseara aflu. " , a răspuns ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.

Premierul Tudose a revenit însă cu un îndemn ferm: "Maine dimineata imi spui cine nu mai lucreaza acolo. Daca asa a inteles debirocratizarea, prin a/i aduce cu handicap locomotor sa ii vada, poate il incurcam. Nu trebuie sa fie numai 1, poate sa fie si mai multi."

Tag-uri: Bodog, Tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ