Premierul Moldovei, Iurie Leancă, şi-a reconfirmat susţinerea pentru Victor Ponta

| 13 noi, 2014

Prim-ministrul Moldovei, Iurie Leancă, şi-a reconfirmat susţinerea pentru Victor Ponta în cursa pentru preşedinţia României, iar şeful Guvernului român i-a spus că se simte onorat de acest gest. Dialogul între cei doi premieri a avut loc printr-o intervenţie la Antena3.

Leancă a spus că susţinerea sa pentru Ponta se bazează nu numai pe prietenie, dar şi pe pragmatism.

"Această relaţie a început de mai mult timp, de circa un an şi patru luni, de când am devenit prim-ministru. Îl susţin din prietenie, dar şi din pragmatism. Relaţia dintre Chişinău şi Bucureşti nu poate fi determinată doar de afinităţi politice", a menţionat premierul moldovean.

Totodată, Iurie Leancă a declarat că are o relaţie "cantitativă şi calitativă" cu premierul român: "Victor Ponta mi-a demonstrat că prietenul la nevoie se cunoaşte şi sigur că mă determină să am încredere în el şi să-l susţin pe el".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 2014
adi
Scuze , greseala din graba , corectez : "ne-a tras pe sfoara."
13 noi, 2014
Adi
Foarte urât!
Votati-l pe Ponta , crescut si educat de Iliescu , un comunist de origine rrom-evreu cu scoala facuta la Moscova si care n-ea tras pe sfoara timp 25 de ani de zile si veti vedea cum în România revine comunismul de tip leninist. Poate va era dor... .
Dar , ce sa-i faci , cine nu are cap , va avea picioare sa alerge si sa slugareasca !
Pentru libertate , votati-l pe Iohannis , orientat spre Europa de vest , spre independenta Justitiei , spre democratie spre cultura si mai este si fost profesor , nu un mincinos , mistocar si plagiator ca Ponta !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ