Premierul neagă tensiunile din Guvern pe tema bugetului: ”Toţi vrem bani mai mulţi la buget!”

| 10 feb, 17:58

Premierul Florin Cîţu afirmat, miercuri, că nu există nicio divergenţă în Coaliţia de guvernare pe tema bugetului, dar este normal ca toţi să îşi dorească bani mai mulţi. ”Toţi vrem bani mai mulţi la buget. 7% din PIB este un deficit foarte mare”, afirmă Cîţu.

”Nu există nicio divergenţă în coaliţia de guvernare pe tema bugetului. Toţi vrem bani mai mulţi la buget. 7% din PIB este un deficit foarte mare. Asta înseamnă că politica fiscală este stimulativă în continuare ş este bine să fie aşa pentru că economia este sub potenţial”, a afirmat, miercuri, Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Premierul afirmă că se păstrează recomandările Comisiei Europene în acest an, chiar dacă deficitul este extrem de mare.
”Păstrăm ceea ce a recomandat şi CE şi alte instituţii internaţionale – să nu apăsăm prea tare pe frână în acest an, dar, totuşi, nu putem fi oaia neagră a Europei. Suntem singura ţară cu deficit moştenit de la PSD, am avut şi o criză, dar vom începe reducerea”, a mai afirmat premierul, potrivit News.ro.
”Toţi miniştrii vor mai mulţi bani, aşa cum am cerut şi eu mai multe reforme şi le vom face pe amândouă”, a  mai declarat premierul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ