Premierul Nicolae Ciucă îl felicită pe Benjamin Netanyahu pentru noul mandat de prim-ministru al Israelului

| 30 dec, 19:08

Premierul Nicolae Ciucă l-a felicitat pe Benjamin Netanyahu pentru noul mandat de prim-ministru al Israelului şi a adăugat că este nerăbdător să continue colaborarea cu acesta în vederea consolidării relaţiile bilaterale.

„Îl felicită pe Benjamin Netanyahu pentru un nou mandat de prim-ministru al Israelului. Aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună la consolidarea relaţiilor noastre bilaterale care durează de 75 de ani şi sunt bazate pe o cooperare politică, diplomatică şi sectorială excelentă, pe valorile noastre comune şi pe o puternică prietenie între România şi Israel”, a scris Nicolae Ciucă, joi pe Facebook.

Benjamin Netanyahu a depus joi jurământul ca prim-ministru al Israelului, revenind în această funcţie pentru a şasea oară, în fruntea unui cabinet al dreptei dure care promite să extindă coloniile evreieşti în Cisiordania ocupată şi să aplice şi alte politici controversate, criticate atât în ţară, cât şi în străinătate, relatează Reuters.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ