Premierul Ponta îi cere măsuri concrete ministrului Educaţiei pentru combaterea neregulilor din şcoli

| 15 ian, 2014

Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, să prezinte în termen de două săptămâni un set de măsuri concrete pentru combaterea neregulilor din şcoli.

'Domnule ministru Pricopie (...), dacă aveţi nevoie şi de resursele Corpului meu de control, vă ajut, vreau să avem o situaţie foarte clară apropo de ce se întâmplă anormal de zeci de ani în învăţământul românesc, dar acum avem şi puterea politică şi dorinţa de a pune capăt. Vreau să terminaţi codurile de etică, vreau să stabilim foarte clar ce se întâmplă cu meditaţiile, cu toate celelalte, cu fondul clasei. Vreau să avem nişte reglementări foarte clare, pentru că abuzurile care sunt relevate nu ştiu dacă sunt simple excepţii sau nu cumva constituie o regulă', a afirmat prim-ministrul, în şedinţa de guvern.

Victor Ponta a insistat ca ministrul Pricopie să informeze în termen de două săptămâni Guvernul în legătură cu aceste teme.

'O să vă rog pe dumneavoastră personal să ne informaţi în Guvern în două săptămâni de acum încolo ce măsuri concrete luăm pe această zonă', a spus şeful Executivului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ