Premierul Tudose despre negocierile cu Grindeanu: Poate fi un element util pentru ţară

| 25 aug, 09:36

Premierul Mihai Tudose a confirmat că atât el, personal, a vorbit cu Sorin Grindeanu, cât şi într-o echipă de partid s-au purtat discuţii cu acesta în ideea de a-i oferi o funcţie publică, adăugând că la începutul săptămânii viitoare s-ar putea lua o decizie în acest sens.

"Da, am vorbit la nivel şi personal, şi politic şi într-o echipă de partid, fiindcă totuşi Sorin Grindeanu a fost premierul României şase luni de zile... cu un bagaj de informaţii acum şi cu o experienţă care pot fi folosite pentru România. Şi, da, avem o discuţie în acest sens cu domnia sa. E o discuţie destul avansată, aşteptăm ca domnia sa să se întoarcă, este o într-o deplasare cu familia, şi cred că la începutul săptămânii îl vom aşeza cumva. Eu cred că poate fi un element util pentru ţară ", a declarat Mihai Tudose, joi seară, la Antena 3.

 

Premierul a fost întrebat dacă a avut o discuţie cu Sorin Grindeanu, pornind de la informaţiile vehiculate în presă potrivit cărora fostului premier i s-ar fi oferit un post de diplomat.

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor a negat că i-ar fi propus funcţia de consul sau ambasador în Chişinău lui Sorin Grindeanu: "Nu am făcut aşa ceva".

Tag-uri: Grindeanu, Tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ